HEM / ÅRSMÖTE / ÅRSMöTE 2013

Årsmöte 2013

En kall lördag i mars höll Svenska Turnerföreningen sitt årsmöte på Sahlgrenska universitetsjukhuset i Göteborg.

Årsmötesförhandlingar

Under årsmötesförhandlingarna presenterade styrelsen verksamhetsberättelsen samt resultat- och balansräkning för 2012. Det presenterades även en verksamhetsplan och budget för 2013. Årsmötet valde ny styrelse och valberedningen fick förnyat förtroende.

Övriga aktiviteter under årsmötet

En föreläsning innan årsmötesförhandlingarna om ADHD och Turners syndrom skulle hållts men eftersom föreläsaren blev sjuk ställdes den in. Istället hölls dískussioner i grupp om bland annat hur vi ska få fler medlemmar. Kvällen avslutades för dem som ville på restaurang Linnéterassen som serverade god mat. På söndagen samlades den nyvalda styrelsen i Ewa-Marie Ås föräldrahem för ett konstituerande möte och arbeta med planeringen för det kommande året.

Inbjudan